Isäntämies oli sitä mieltä, että se ois kiva pitää jotain sivustoa tästä meidän vuosikausia meuhkatusta ja vouhkatetusta projektista. Tässä sitten yritetään jotain vääntää. Ehkä tässä on itsekkin yritetty muiden sivustoja käydä kurkkimassa ja yksi mikä on pistänyt silmään on se, että koskaan ei sanota/kirjoiteta mitä joku asia maksaa? Toki on niin erilaisia taloja ja kuluja, mutta ois kiva tietää ees jotain suuntaa mitä vaikka sähkösuunnitelma maksaa? Mutta me ajattelimme tehdä toisin, sikälimikäli mahdollista aiomme kertoa noin abouttiarallaa mitä me maksoimme jostakin..

Esimerkkinä..Tontti hankimme sen jo vuonna 2005 loppuvuodesta suht pienestä pohojalaiskunnasta. Haja-asutusalueella 10000neliön tontista maksoimme  0,80e/neliö. Tontti on mukavaa metsämaata, mutta ei kuitenkaan missään korven keskellä. Lähimpään kouluuun esim. n.1km matka, mikä on oikein sopiva poikasia ajatellen.

Mikä meillä on sitten kestänyt tähän päivään saakka, ettei olla saatu tupaa pystyyn? Me ollaan ehkäkin oltu (turhankinko?) varovaisia..Mies on yrittäjä ja mulla (vaimolla) on ollut epämääräisiä työsuhteita, hetki yrittäjyyttä etc..ei sitten olla uskallettu ottaa niin suuria velkoja. Ja toki tontilla on jotain tapahtunut..Heti ensimmäisenä vuonna kaatelimme tai no mies..kaatoi puita..Taisimme jotain tientapaistakin sinne tehdä..Ja oikeastaan viime syksynä kun viimein päätimme tähän urakkaan ryhtyä, oli meillä jo tie, pohjat, sähköliittymä,pihasauna ym..epämääräinen määrä miehen työhön liittyvää kalustoa tontillamme..

Itse talosta sitten..minä vaimo olen jo varmaankin viimeisen 10vuoden ajan haaveillu uudesta omakotitalosta..olen varmaan lähes kaikkien talovalmistajien sivuilla surffaillut..tilannut esitteitä ja haaveillut..Lähes aina olen haaveillu ja esitteet puhkiselannut kannustaloja..mutta tämä ei ole kuitenkaan tarina kannustalon rakentamisesta vaan tämä on tarina meidän talon rakentamisesta..itse talo on ehkä pikkuisen tyyliltään kannustalomainen, mutta meidänlainen..meidän tarpeista meille piirretty..