Pirelly kiirusta molepien töissä sekä tontilla..Tupa on kovasti edistynyt. Yritin laittaa kuvaa teille, mutta kone herjaa jotain että alustamaton jotain..niinpä jää taas ajatuksen asteelle..

Mutta tupa siis sateelta suojassa. Ulkovuorta timpurit laittaneet. Tulevalla viikolla tulee puhallusvilla sisäseiniin..Siis valut ym..on ollut ja mennyt. Jotenki niin nopsasti on kaikki tapahtunu ettei meinaa perässä pysyä.  Ikkunat tulee parin viikon päästä,perinteiset 6ruutuiset..fiini.net on ikkunapaikka ja ihan kovasti kilpailukykyinen paikka.

Sisustusta ja tuvan väriä pitäs jo tietää ja en oo ollenkaa enää varma mitä haluaisin. Jotain semmosta vanhaa perinteistä huvilatunnelmaa. Kävin k-raudan ilmaisessa sisustussuunnittelijameetingissä, mutta empä hirveesti saanut irti siitä. Suunnittelijakin toki sanoi, ettei sitä mun tyylistä oo nyt oikein tarjolla. Toisaalta ei niin perinteistä, mutta haluan valkoisen/vaalean laattalattian kuisti eteinen keittiö ja olohuone tilaan, lähes 100neliötä..Ja sitä valkosta ei oo nyt oikein tarjolla. Tässä ny pikasesti jotain.

Kesäloma perheen emännällä ja lapsosilla häämöttää kahden viikon päästä, josko sitten jaksais paneutua sisustuspuoleen tarkemmin